سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوربین مداربسته / تکنولوژی و اخبار دوربین مداربسته

نظر

نصب دوربین مداربسته / خدمات نصب دوربین مدار بسته

ارائه خدمات نصب دوربین مداربسته با بهترین و فنی ترین متخصصان صنعت امنیت کشور

 

استفاده از کارشناسان اجرایی مجرب و دارای دانش فنی یکی از ماموریت های واحد پروژه های شرکت مهرتجارت می باشد.

 

از صفر تا 100 پروژه ( مشاوره، فروش، نصب و خدمات پس از فروش) ، در

کنارتان هستیم و شما را تنها نمیگذاریم.

 

همکاران ما در مهر تجارت همواره تلاش می کنند تا با استفاده از سیستم ارزیابی کیفیت، از رضایت مشتریان در خصوص خدمات نصب و اجرای سیستم های امنیتی اطمینان پیدا کنند.

 

رضایت شما هدف ماست.

 

 با کارشناسان پروژه شرکت مهر تجارت تماس بگیرید ( 02167958 )  و از مشاوره رایگان و تخصصی نصب دوربین های مداربسته  بهره مند شوید.

 

 



 

شرکت نصب دوربین مدار بسته

 

نصب دوربین های مداربسته یک فرآیند کاملا تخصصی و حرفه ای است و در نتیجه برای نصب صحیح و اصولی دوربین مداربسته در یک مکان نیاز به متخصصین این حوزه خواهید داشت. برای مثال نحوه انتخاب مکان درست و صحیح دوربین های مداربسته، انتخاب نوع دوربین مداربسته و کاهش هزینه های نصب دوربین های مداربسته از جمله مواردی است که متخصصین امنیت تصویری می توانند به شما در هنگام نصب دوربین ها کمک کنند.

 

بنابراین واضح است که قبل از اقدام به خرید دوربین مداربسته بهتر است با یک مشاور امین و متخصص در حوزه صنعت امنیت تصویری صحبت کنید. شرکت مهر تجارت با کادری مجرب این نیاز شما را برطرف کرده است و شما می توانید با یک تماس ساده از مشاوره رایگان متخصصان ما بهره مند شوید و از این طریق متحمل هزینه های گزاف و اتلاف وقت و انرژی نشوید. لازم به ذکر است که شرکت مهر تجارت نمایندگی رسمی برند های هایک ویژن و تیاندی در ایران است و کیفیت و اصالت دوربین های نصب شده را برای مشتریان خود تضمین می کند.

 

نکاتی در خصوص مراحل نصب دوربین مداربسته

 

نصب دوربین مداربسته شامل مراحل گوناگونی است. استفاده از دوربین های مدار بسته برخلاف بسیاری دیگر از وسایل الکترونیکی دیگر به سادگی و به تنهایی ممکن نبوده و علاوه بر طراحی نقشه و برنامه‌ریزی، نیازمند نصب تجهیزات گوناگون و هماهنگی بین آن‌هاست. پس از تشخیص بهترین نوع آرایش دوربین مدار بسته در محل به جهت پوشش حداکثری محیط، تجهیزات شبکه، ذخیره‌سازی و ارتباط میان آن ها نیز نیاز به نصب تخصصی دارد. به همین جهت در این مقاله قصد داریم آموزشی کلی در این جهت ارائه داده و مراحل مختلف آن را توضیح دهیم.

بیشتر بخوانید:

 

نمایندگی هایک ویژن 

سوئیچ شبکه 

اسپلیتر دوربین مدار بسته 

دستگاهDVR  

 

طراحی و برنامه‌ریزی نصب دوربین مدار بسته

 

بهترین روش نصب دوربین مداربسته به صورتی است که همه‌ی فضای خانه یا محل کار شما را پوشش داده و نقطه‌ای را خارج از دید باقی نگذارد. پیاده‌سازی همچین روشی هزینه‌ی بالایی داشته و گران تمام می‌شود، چرا که نیازمند نصب تعداد بالای دستگاه دوربین مدار بسته و ارتباط بین آن‌هاست. به جهت بهینه‌سازی این هزینه، لازم است که قسمت‌هایی که نیازمند نظارت ویدئویی هستند اولویت بندی شوند. در این مرحله نیاز است که نقشه‌ای از محل سکونت یا کار خود تهیه کرده و قسمت‌های حساس آن را مشخص کنید. همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که میدان دید دوربین مدار بسته نصب شده با اشیا خارجی بسته نشده باشد و قابلیت نظارت حداکثری و به تمام نقاط وجود داشته باشد.

 

 

به طور معمول استفاده از دوربین مدار بسته در قسمت های حساس به طوری که ورود، خروج و فعالیت‌های افراد، کارکنان و در صورت وقوع، سارقان را ضبط کند لازم است. به همین جهت، نصب دوربین مداربسته در محل‌هایی که بتواند درهای ورودی و خروجی را تماماً پوشش دهد ضروری است. از دیگر قسمت‌های ضروری برای نصب دوربین مداربسته می‌توان به پنجره‌های ساختمان اشاره کرد که می‌تواند برای نفوذ به داخل استفاده شود. نصب دوربین مدار بسته در فضاهای بزرگ مانند سالن، آشپزخانه و پارکنیگ، و همچنین سایر ورودی و خروجی‌ها مانند راه‌های ماشین‌رو و همچنین تراس‌های ساختمان ضروری است. باید توجه کرد که نصب دوربین مدار بسته در محلی با دسترسی دشوار برای سارقان انجام شود.

 

 

انتخاب تجهیزات لازم برای نصب دوربین مدار بسته

 

تجهیزات سیستم نظارت ویدئویی را می‌توان به صورت جدا تهیه کرده و یا به صورت پکیج تهیه کرد. به صورت حرفه‌ای، خرید پکیج‌های دوربین مدار بسته توصیه نمی‌شود. از جمله دلایل آن می‌توان به وجود تجهیزاتی بیش از حد نیاز (کابل‌های طولانی) و عدم عملکرد درست بعضی از تجهیزات در مقابل نیاز پروژه اشاره کرد. همچنین در پکیج‌های آماده‌ی دوربین مدار بسته برای نصب تجهیزات ذخیره‌سازی محدودیت فاصله داریم. به هر جهت خرید تجهیزات به صورت پکیج از لحاظ قیمتی به صرفه‌تر بوده و راحت‌تر است. معمولا برای نصب استفاده از 1 الی 3 دوربین مدار بسته (بسته به اندازه محل تا هر تعداد بیشتر) دستگاه ذخیره‌سازی دیجیتال (DVR)، تجهیزات مانیتورینگ و کابل‌های مربوطه لازم است. همچنین در استفاده‌های جزئی‌تر می‌توان از دوربین های بدون سیم استفاده کرد.

 

برای خرید و نصب دوربین مدار بسته، محل پوشش تصاویر و کاربرد مورد نیاز ما تعیین‌کننده است:

-در محل های سرپوشیده می‌‌توان از دوربین مدار بسته ارزان‌تر و مخصوص داخل نصب کرد که در صورت نصب در خارج از ساختمان، در حضور باران و رطوبت دچار مشکل می‌شود، فلذا برای فضای باز نیاز به دوربین مدار بسته ضد آب و گران‌تر داریم.

-استفاده از دوربین های بی‌سیم نیز بسیار راحت‌تر بوده و نصب دوربین مداربسته بی‌سیم ساده‌تر و بدون سوراخکاری فراوان است. به هر جهت در مکان‌های بزرگ و تعداد بالای دستگاه، نصب دوربین مداربسته بی‌سیم اصلا توصیه نمی‌شود. در این دوربین‌ها با دور شدن از محل ارسال سیگنال، کیفیت تصاویر دچار افت شدید می‌شود.

 

-بعضی دوربین‌ها نیز فقط در صورت احساس حرکت تصاویر را ضبط کرده و مانند دزدگیر عمل می‌کنند که در کاربری مورد نیاز، می‌‌توانند به صرفه باشد.

-دوربین‌‌های تحت شبکه (IP) می‌توانند تصاویر را از طریق اینترنت منتقل کرده و کاربر در صورت نیاز از هر محلی که به شبکه‌ی اینترنت دسترسی دارد، از روی گوشی موبایل تصاویر زنده از منزل یا محل کار خود را مشاهده کند.

تصاویر ثبت شده توسط دوربین مدار بسته نیازمند تجهیزات ذخیره‌سازی و مانیتورینگ هستند. به همین منظور باید برای ذخیره‌سازی اطلاعات اقدام به خرید دستگاه ذخیره‌سازی دیجیتال (DVR) کرد. دستگاه DVR می‌تواند با اتصال به دوربین مدار بسته، اطلاعات تصاویر را دریافت کرده و اقدام به ذخیره‌سازی و پخش آن کند. برای پخش می‌‌توان از صفحه نمایش کامپیوتر یا یک تلویزیون معمولی استفاده کرد. حافظه‌ی دستگاه‌های DVR و تعداد ورودی در آن‌ها بسته به نیاز مشتری متفاوت است و در هنگام خرید باید به آن دقت کرد. دستگاه‌های DVR می‌توانند اطلاعات صد ها دوربین را دریافت، پخش و ذخیره کنند، و یا اطلاعات یک روز از یک دوربین را در خود نگاه دارند.

 

برای نصب دوربین مداربسته می‌توان از تجهیزات دیگر ذخیره‌سازی شامل نوارهای ضبط آنالوگ (VCR) و دستگاه ذخیره‌سازی تحت شبکه (NVR)  نیز استفاده کرد. نحوه‌ی عملکرد این ها هم مشابه DVR است، با این تفاوت که در VCR از نوارهای خالی برای ذخیره‌سازی اطلاعات استفاده می‌شود. در دستگاه ذخیره سازی تحت شبکه نیز از سیگنال اینترنتی به این منظور استفاده می‌شود. دستگاه‌های NVR در دوربین مدار بسته تحت شبکه (IP) کاربرد دارند. به دلیل حجم پایین سیم‌کشی در این نوع دستگاه‌های ذخیره‌سازی، استفاده از آن‌ها راحت‌تر است. همچنین با استفاده از NVR با فاصله گرفتن از دوربین و زیاد شدن طول کابل، کیفیت تصاویر دستخوش تغییر نمی‌شود.

 

 

مراحل نصب دوربین مدار بسته

 

انتخاب محل نصب

برای نصب دوربین مدار بسته در قسمت‌های داخلی ساختمان باید توجه کرد که بهترین نقطه برای پوشش حداکثری و بهینه‌ی فضا انتخاب شود. معمولا در فضاهای داخلی گوشه‌ی بالای ساختمان که محل تقاطع سقف و دیوار است محلی مناسب برای دوربین مدار بسته می‌باشد. دوربین باید با زاویه‌ای به سمت پایین قرار گیرد. همچنین در فضاهای خارجی ساختمان باید توجه داشت که دوربین در معرض دید بوده ولی ارتفاع دوربین با زمین تا حدود حداقل 3 متر باشد، چرا که برای متخطیان به سادگی قابل دسترسی و آسیب‌رسانی نباشد.

 

اتصال به ساختمان

اولین مرحله در اجرای سیستم نظارت ویدئویی، وصل آن به دیوار (یا قسمت نگهدارنده از ساختمان) است. به طور معمول نصب دوربین مدار بسته با استفاده از سوراخکاری و پیچ انجام می‌شود، هرچند برخی از دوربین های مدار بسته دارای قسمت چسبناکی برای اتصال به دیوار هستند. استفاده از چسب برای نصب دوربین مداربسته مطمئن نبوده و به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. مراحل معمول برای نصب دوربین مداربسته با دریل و سوراخ‌کاری شامل علامتگذاری محل پیچ‌ها روی دیوار، سوراخکاری نقطه‌های علامت‌گذاری شده با دریل، جا زدن رول پلاک و پیچ کردن دوربین در محل مشخص شده است. در انتها می‌توان دوربین مدار بسته را در زاویه‌ی دلخواه تنظیم نمود.

 

منبع تغذیه

پس از نصب دوربین مداربسته باید منبع تغذیه‌ی آن را وصل نمود. تمام دوربین‌های مدار بسته در درجه‌ی اول نیاز به یک کابل برای انتقال انرژی هستند. حتی دوربین مدار بسته بی‌سیم نیز برای برق خود نیاز به سیم دارد و اصطلاح بی‌سیم به انتقال اطلاعات صدا و تصویر مربوط می‌شود. کابل برق دوربین مدار بسته را باید از طریق سوکت به پشت دستگاه وصل کرده و از سمت مقابل به برق شهری وصل کنیم. در دوربین های مدار بسته ضد آب که در فضاهای آزاد و در معرض باران کاربرد دارند، باید سوکت‌های برق در درپوش‌های ضد آب قرار گیرند.

 

 

 

اتصال به دستگاه ذخیره‌سازی

انتقال داده در دوربین مدار بسته با کابل BNC انجام می‌شود. کابل‌های BNC کابل‌های متقارنی بوده که استفاده از آن‌ها بسیار ساده است. در نصب دوربین مداربسته باید ابتدا یک طرف کابل BNC را به خروجی دوربین (Output) و سمت دیگر آن را به ورودی دستگاه ذخیره‌ساز دیجیتال (DVR) متصل نمود. درگاه ورودی در DVR مهم است و باید به خاطر داشت که از کدام درگاه استفاده می‌شود، چرا که در هنگام مشاهده‌ی تصاویر به این اطلاعات نیاز داریم. در صورتی که دوربین مدار بسته قابلیت استفاده از کابل BNC را ندارد باید از تجهیزات تبدیل به BNC که به سادگی قابل تهیه‌اند، استفاده کرد.

 

 

دوربین‌های بی‌سیم

دوربین های بی‌سیم نیاز به کابل BNC جهت انتقال اطلاعات از دوربین به دستگاه DVR ندارند. برای استفاده از این دوربین‌ها نیاز به کامپیوتری با قابلیت اتصال Wireless به دوربین داریم. بعضی از دوربین‌ها نیز دارای یک گیرنده‌ی کوچک هستند که با استفاده از درگاه USB به کامپیوتر متصل می‌شود. نرم‌افزار مورد استفاده در این نوع دوربین‌ها توسط شرکت سازنده ارائه شده و باید برای استفاده از آن این نرم‌افزار را بر روی کامپیوتر مورد استفاده نصب نمود. مراحل کار با دوربین توسط سازنده در نرم‌افزار توضیح داده شده است. این دوربین‌ها دارای یک IP هستند (مانند 192.168.0.1) که می‌‌توان با تایپ آن در بروزر کامپیوتر به تصویر دوربین دسترسی پیدا کرد.

 

 

اتصال به مانیتور

پس از دریافت تصاویر از دوربین و انتقال آن‌ها به دستگاه DVR برای ذخیره‌سازی، نوبت به نمایش تصاویر روی مانیتور جهت نظارت ویدئویی می‌رسد. برای اتصال دستگاه DVR به مانیتور می‌‌توان از کابل‌های BNC، HDMI و کوآکسیال استفاده کرد. می‌توان به تعداد ورودی دستگاه DVR به آن دوربین متصل کرد، ولی برای گرفتن خروجی و مشاهده تصویر باید به اینکه هر دوربین به کدام ورودی متصل شده توجه کرد. با استفاده از هر نوع از کابل‌های قابل استفاده، باید ابتدا یک سر کابل را به قسمت خروجی (Output) دستگاه ذخیره‌ساز دیجیتال (DVR) متصل کرده و سپس قسمت دیگر آن را به قسمت ورودی (Input) تلویزیون یا صفحه نمایش، متصل کرد.

اکنون پیاده‌سازی سیستم نظارت ویدئویی به پایان رسیده است. لذا باید برای رفع هرگونه مشکلات، مراحل نصب را بازبینی و کنترل کرد. ابتدا باید مطمئن شد که دوربین، مانیتور و دستگاه DVR همگی به درستی به منبع برق متصل بوده و روشن هستند. سپس کابل‌های ارتباطی بین آن‌ها و صحت نصب در آن‌ها کنترل شود. استفاده از درگاه درست ورودی و خروجی در دوربین، DVR، و مانیتور بسیار مهم است. بعضی از مانیتورها می‌توانند ورودی های مختلفی را به صورت همزمان نمایش دهند، در حالی که  در بعضی دیگر باید با استفاده از دکمه‌ی Input ورودی نمایش داده شده را تغییر داد.

 

 

راهکارهای بهبود سیستم

 

محل درست قرارگیری DVR

در نصب یک سیستم نظارت ویدئویی از تعداد زیادی دوربین مدار بسته استفاده می‌شود. برای نصب دوربین مداربسته در بهترین و بهینه‌ترین حالت، بهتر است که از یک نقطه مرکزی جهت جمع‌آوری کابل‌های انتقال تصویر استفاده کرد. توجه کنید که در پیاده‌سازی یک سیستم واحد امنیتی، شما تنها به یک دستگاه DVR نیاز دارید، لذا بهتر است که این دستگاه در محلی قرار گیرد که در عین استفاده از کمترین کابل، راحت‌ترین دسترسی را به دوربین‌های مختلف در اتاق، حیاط، ورودی و خروجی، پارکنیگ، دفتر، انبار و سالن داشته باشد.

 

استفاده از کابل ترکیبی برق و تصویر

بهترین و رایج‌ترین نوع کابل برای استفاده در دوربین مدار بسته، استفاده از کابل ترکیبی برق و تصویر (Siamese) است. این کابل ها در واقع دو کابل متصل به هم هستند که قابلیت انتقال تصاویر و انرژی را به صورت همزمان میسر می‌کنند. در نتیجه برای نصب هر دوربین تنها نیاز به یک کابل داریم. قسمت قرمز و سیاه کابل ها برای انتقال برق (قرمز به نشانه قطب مثبت و سیاه به نشانه قطب منفی) و قسمت دیگر برای انتقال تصویر است که خود می‌تواند یک کابل BNC  یا کوآکسیال باشد.

 

استفاده از جعبه تقسیم

با استفاده از یک جعبه تقسیم می‌توان کابل برق همه‌ی دوربین‌ها را به یک نقطه متصل کرده و از سیم‌کشی منظم‌تری بهره برد. معمولا از این جعبه تقسیم ها برای دوربین‌هایی که به هم نزدیکند و یا دوربین‌هایی که به منبع برق در نزدیکی خود دسترسی ندارند استفاده می‌شود. جعبه‌های تقسیم به تعداد مشخصی خروجی داشته و قبل از تهیه جعبه تقسیم مناسب باید توجه داشت که چه تعداد دوربین برای استفاده از آن داریم. این دستگاه را باید پس از نصب به شبکه برق متصل کرد. از اشکالات استفاده از جعبه تقسیم نیز می‌توان به استفاده از متراژ بیشتری سیم انتقال برق اشاره کرد.

 

پنهان‌سازی سیم‌ها

برای نصب یک سیستم مرتب و با ظاهری زیبا، بهتر است سیم‌ها و کابل‌های استفاده شده را به خوبی پنهان کنیم. برای پنهان‌سازی کامل این سیم‌ها باید با برق‌کشی ساختمان و نقشه‌ی آن آشنا بوده و از لوله‌های از پیش تعیین شده استفاده کرد. همچنین در ساختمان‌هایی که از سقف کاذب بهره می‌برند می‌توان انتقال پنهان کابل‌ها را به سقف کاذب سپرد. به هر جهت و در صورت عدم امکان استفاده از این ویژگی‌های ساختمان، بهتر است سیم‌ها به صورت مرتب و از گوشه و کنارهای دیوار رد شده و با استفاده از منگنه یا داکت، مسیر آن‌ها را مشخص و مرتب کرد.

 

 

 

 

مشکلات نصب دوربین مداربسته

مشکلات نصب دوربین مداربسته چیست؟ در بسیاری از مواقع هنگام نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته تحت شبکه علیرغم رعایت همه موارد با مشکلاتی روبرو میشویم که با ترفندهای ساده میتوانیم آنها را برطرف کنیم. پیشرفت تکنولوژی در زمین? تصاویر ویدئویی تحت شبکه کار را ساده تر کرده است اما هنوز با راه اندازی سریع و بدون دردسر Plug and Play فاصله بسیاری دارد. در این مقاله، 10 روش ساده و کاربردی را با هم بررسی میکنیم:

  1. reboot یا راه اندازی مجدد نرم افزار دوربین مدار بسته
  2. استفاده از دستور Ping
  3. بررسی جدول ARP (پروتکل تحلیل آدرس)
  4. بررسی تداخل آدرسهای IP
  5. بررسی اتصالات و برق دوربین مدار بسته
  6. بررسی کابل کشی
  7. بررسی رمز عبور دوربین مدار بسته
  8. به روزرسانی نرم افزار frameware
  9. برقراری ارتباط با شرکت سازنده دوربین مداربسته
  10. راه اندازی مجدد دوربین مدار بسته و برگرداندن تنظیمات دوربین مدار بسته به حالت پیش فرض(کارخانه)

 

 

 

نکته‌ای درمورد دوربین مداربسته آنالوگ HD

اگر دائم دچار مشکل می شوید و یا از آن دسته کاربرانی هستید که می خواهید تنظیمات ساده تری را تجربه نمایید از تکنولوژی آنالوگ HD استفاده نمایید. در استاندارد آنالوگ HD، مثل تکنولوژیهای آنالوگ قدیمی NTSC/PAL، دوربینهای مداربسته به پیچیدگی کامپیوتر نیستند و براحتی با برقراری اتصال فیزیکی با یک رکوردر بدون نیاز به رمز عبور، firmware، آدرس IP یا سازگاری نرم افزاری، قابل استفاده خواهند بود. البته دوربین‌های مداربسته تحت شبکه رزولوشن بیشتر، قابلیت‌های پیشرفته تر و بهتر و پشتیبانی وسیعتری دارند؛ ضمن اینکه دوربین مداربسته آنالوگ HD محدودیتهای مختص به خودش را در برابر دوربینهای مداربسته تحت شبکه خواهد داشت. اما برخی کاربران، مخصوصا کسانی که بیشتر طرفدار سادگی سیستمها و نیاز کمتر به نیروی آموزش دیده IT و هزینه کمتری هستند، دوربینهای مدار بسته آنالوگ HD را انتخاب می کنند.

مهر تجارت نمایندگی اصلی برند هایک ویژن  و  تیاندی در ایران. ما در شرکت مهر تجارت مفتخریم که با اتکا به تجربیات چند ده ساله پرسنل متخصصمان از صفرتا صد پروژه های مختلف در زمینه نظارت تصویری، نصب دوربین مداربسته ، پشتیبانی و نظارت بر سیستم های نظارتی را در کمترین زمان ممکن و با هزینه های مقرون به صرفه برای شما عزیزان انجام دهیم.